START MED Å LAGE DEN SURSØTE DIPSAUSEN
Du trenger:
TIL VÅRRULLENE TRENGER DU:
Rispapir
Reker
Kyllingfileter
Risnudler
Gulrot
Vårløk
Salatmiks (eks ruccola, bladspinat o.a.)
Evt Sukkererter eller margert.
FRISKE URTER:
f.eks:
Grønn mynte,
Koriander (smaker nydelig i vårruller)
Persille
Gressløk
Timian
Du må ikke bruke alle disse ingrediensene, men dette er ingredienser som egner seg godt. Du må gjerne utelate noe, og legge noe annet til.
![]() |
Strimle kyllingfiletene og gjennomstek dem i en panne på middels sterk varme. Avkjøles. |
![]() |
Legg risnudlene i en bolle. Kok opp litt vann, og hell over nudlene til de dekkes av vannet. La dem stå i ca 10 min. |
![]() |
Grovhakk de friske urtene, og bland dem sammen. |
![]() |
Friske urter |
![]() |
Salatmix |
VÅRRULLINGEN:
![]() |
Dette er gøy, og smaker nydelig!! La gjerne middagsgjestene få rulle sine egne vårruller ved bordet. Det er både hyggelig og sosialt. |
![]() |
Margert; delikat og lekker! |
![]() |
Server vårrullene sammen med den sursøte dipsausen, som nå har blitt sval og deilig i kjøleskapet. ![]() |
VELBEKOMME!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar